Dak & zinkwerk

PéVé Daktechniek is gespecialiseerd in het opsporen van lekkages, renoveren van platte daken, dakkapellen, zinkengoten, pannendaken. Door die specialisatie kunnen we een hoge kwaliteit leveren en de klanten prima adviseren over de juiste uitvoering. Natuurlijk houden we de ontwikkelingen in het vakgebied voortdurend in de gaten, zodat we er snel bij zijn om nieuwe materialen en verwerkingsmethoden toe te passen. Ook zorgen we voor een regelmatige bijscholing, zowel op het gebied van de daktechniek als op veiligheidsgebied.

U kunt ons inschakelen voor nieuwbouw, renovatie en natuurlijk voor onderhoud.Dakbedekking


Voor zowel nieuw als renovatie werkzaamheden van uw woning, dakkapel, schuur e.d. verzorgen wij bitumineuze dakbedekking. Of het leveren en monteren van zinken deklijsten, goten en of hemelwaterafvoeren.

Wij adviseren u graag over de verschillende toepassingsmogelijkheden. Wij gebruiken alleen materialen van hoogwaardige kwaliteit, waardoor u gegarandeerd vele jaren plezier zult beleven van uw dak. Wij geven op vrijwel al ons werk 10 jaar garantie (bij complete vernieuwing, niet op kleine reparaties).
Daklekkage???

Terugbelverzoek